Шукати: розширений пошук
Враховуються велика/маленька літери (регістр)

Понеділок, 11 листопада 2002 року.
Новини
[11.11.2002]
- «Залізна гра» у Палаці залізничників
- 21 листопада почнеться друга хвиля страйків?
- Електротранспорт, як і щороку, перейде на новий графік роботи.
- На пам’ятник Чорноволу надійшли гроші… з заводу Ілліча.
- 19 листопада відбудеться презентація туристично-інформаційного пункту на митному переході у Краковці.
- Футбол. "Таврія" - "Карпати" - 1 : 0

«Залізна гра» у Палаці залізничників
У львівському Палаці залізничників у суботу змагалися майстри бодібілдингу. Дванадцять красенів-атлетів виборювали нагороди абсолютного чемпіонату України з бодібілдингу та фітнесу.
Львівська федерація бодібілдингу, яку очолює Павло Зінько, запросила у гості титулованих майстрів з усіх куточків України. Для багатьох учасників це був уже далеко не перший чемпіонат, але виступали й новачки, які лише нещодавно заслужили право захищати честь своїх міст. Організація змагань була на найвищому рівні, турнір став справжнім святом для шанувальників красивого тіла, причому публіка була абсолютно різною: від “качків”, які прийшли подивитись на колег по “залізному цеху”, до сімей, які відпочивали цього вечора у компанії Руслани та “Піккардійської терції”.
За традицією, першими на подіум вийшли жінки, хоча ні, радше – амазонки. Видовище було на всі сто! Як тільки дівчата з’явилися на сцені, осліплені прожекторами і фотоспалахами, напруга у залі досягла апогею. Атлетки позували для суддів і глядачів, а глядачі підтримували своїх героїнь… Напевно, це найкращий час протягом усіх змагань - початок і середина турніру. Коли до перемоги ще далеко, і є час для розкутості і свободи. Під запальну музику дівчата демонстрували публіці біцепси і тріцепси, м’язи живота й ніг. Поза конкуренцією тут виявилась львів’янка Олена Костюк, що була на порядок вище за своїх суперниць. Втім, артистизм Олени, гнучкі та виразні м’язи сподобались не лише суддям – глядачі навіть не хотіли відпускати з подіуму чемпіонку, відбиваючи собі долоні.
Тож, до цвяху програми – змагань чоловіків – публіка була вже розігрітою. Як зазначалося вище, чемпіонат України відбувався в абсолютній категорії, тобто без поділу атлетів за зростом. Тому й виникали часом комічні ситуації, коли “маленькі” спортсмени просто губилися за спинами двометрових гігантів, хоча й пропорції м’язів мали чудові. У турнірі чоловіків боротьба була більш напруженою, ніж у жінок, де переможницю можна було назвати “з першого погляду”, та все ж лідерство титулованого кримчанина, чемпіона світу Михайла Бекоєва сумнівів майже не викликало. 39-річний велетень з Сімферополя був найкращим. У чудовій формі підійшли до чемпіонату України Володимир Схоляхо з Запоріжжя та Поль Школовий з Енергодара, що у підсумку посіли друге та третє місця. Брали участь у турнірі і львів’яни: Тарас Родіонов, Святослав Шеремета та Андрій Кухарчук посіли відповідно 8-е, 9-е та 10-е місця.
Такі змагання - потужний імпульс для розвитку бодібілдингу, який ще називають “залізною грою”. Глядачі ж стали співучасниками казкового видовища, в якому людські тіла, завдяки наполегливим тренуванням, постали у вигляді живих статуй.
газета "Високий замок"

21 листопада почнеться друга хвиля страйків?

Директори львівських шкіл, можливо, пікетуватимуть цього дня Верховну Раду. 21 листопада Верховна Рада прийматиме у другому читанні вкрай негативний для освітян бюджет на 2003 рік. Цього дня львівські вчителі мають намір продовжити страйк, а директори шкіл – їхати до столиці.
- Я мав попередні розмови з директорами і зрозумів, що вони не проти такої поїздки, - розповідає голова координаційної ради страйкових комітетів Львова Ігор Шлапак. - Проблема тільки з транспортом. Якщо влада нам не допоможе, ми зберемо по гривні з усіх львівських освітян і таки відрядимо директорів до Києва...
А у Львові тим часом, за словами пана Ігоря, ситуація загострюється. До координаційної ради не надійшло жодних документів, які б свідчили про виконання розпоряджень, що їх видав голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків. Голови страйккомів обурюються цим і погрожують поновленням акцій протесту. До них надійшла тільки відписка з Міністерства освіти, в якій зазначалося: «На ваше звернення до Президента України відповідаємо, що питання, яких ви торкнулися, відносяться до компетенції Львівської міськради».
Управління освіти і науки облдержадміністрації готує делегацію до Міністерства освіти, куди, крім чиновників, увійдуть лідери страйкарів Ігор Шлапак та Андрій Соколов. У Києві вони планують бути у вівторок.

Електротранспорт, як і щороку, перейде на новий графік роботи
Цієї зими львівський електротранспорт, як і щороку, перейде на новий графік роботи. На півгодини пізніше тролейбуси і трамваї виходитимуть з парку і на півгодини раніше сходитимуть з маршруту. Про це повідомив начальник управління транспорту Львівської мерії Ярослав Вовчак. Кількість рухомого складу на вулицях міста не зменшиться. У мерії говорять, що електротранспорт до зими готовий. Як запевнив перший заступник міського голови, клопоту не завдав навіть нічний снігопад.

На пам’ятник Чорноволу надійшли гроші… з заводу Ілліча

1 грудня, до 11-ої річниці референдуму, у Золочеві має постати пам’ятник В’ячеславу Чорноволу. Кілька разів його відкриття переносили, бо за виготовлення бронзової скульптури Львівській кераміко-скульптурній фабриці не доплатили 60 тис. грн. Скульптором пам’ятника є Микола Посікіра, архітектором - Михайло Федик.
За словами голови Золочівської районної організації НРУ Володимира Зубра, який очолює оргкомітет з виготовлення пам’ятника, необхідні кошти збирають по всій Україні. Надійшло 10 тис. грн. із Запорізького заводу ім. Ілліча.
Головну площу Золочева, на якій постане пам’ятник, оздоблено гранітом. На роботи з виготовлення скульптури та облаштування центральної золочівської площі, каже Володимир Зубр, пішло три роки та 1 млн. 200 тис. грн. Значну частину коштів надали спонсори, дещо виділили з районного бюджету. Громада надала 250 тис. грн. Збирали, як кажуть, по гривні.
Чому пам’ятник постане саме у Золочеві? Тут В’ячеслав Максимович відбував своє останнє ув’язнення. А коли у 1991 році балотувався на президента України, то найбільше голосів здобув саме на Золочівщині.
Незабаром пам’ятник В’ячеславу Чорноволу постане і у Львові – на площі перед будинком облдержадміністрації.
газета "Високий замок"

19 листопада відбудеться презентація туристично-інформаційного пункту на митному переході у Краковці.
Директор Львівської асоціації розвитку туризму Діана Конарєва 19 листопада відбудеться презентація туристично-інформаційного пункту на митному переході у Краковці. Там кожному туристу надаватимуть необхідну інформацію. Інформаційний пункт є філією Львівського туристично-інформаційного центру, який є лише у Львові. У планах асоціації є відкриття ще одного такого пункту в аеропорту,- повідомила виконавчий директор Львівської асоціації розвитку туризму Діана Конарєва. У лютому планують провести з'їзд представників Ужгородської, Жовківської, Дрогобицької, Чернівецької, Івано-Франківської, Харківської міських рад та ради туризму Карпатського єврорегіону для того, щоб передати досвід львів"ян у роботі туристичної галузі. Це дасть можливість об'єднати зусилля для створення потужного туристичного сектора.

Спорт:
Футбол. 15-ий тур.
Таврія1 : 0Карпати
80' Ґіґіадзе Васил (п)1 : 0 

«Таврія» після розгрому від «Арсенала», зрозуміло, прагнула реабілітації, і з перших хвилин почала облогу воріт «Карпат». Так, після удару Гайдаша, за яким приглядав Беньо, Налєпа перевів м’яч на кутовий. А після чергового навісу Налєпа зазнав пошкодження у боротьбі проти Браїли, але проявив характер, продовжуючи гру. Підопічні Валентина Ходукіна діяли, як і в попередніх матчах, з одним нападником Аньямке, з яким персонально грав румун Даніце....
докладніше
Як додати посилання з банером(88*31) в каталог "Інтернет Львів"
NEW на сайті:
· Музеї
· Театри
· Готелі
· Афіша

Курси валют на 06.11.02
НБУ
USD 0.00 5.33    EUR 0.00 5.34    RUR 0.00 0.17    ATS 0.00 0.33    GBP 0.00 8.33    CAD 0.00 3.42    CZK 0.00 0.14    EST 0.00 0.31    LVL 0.00 8.85    MDL 0.00 0.40    PLN 0.00 1.34    SKK 0.00 0.11   
U.S. Market
USD 0.00 5.33    EUR 0.00 5.33    RUR 0.00 0.17    ATS 0.00 0.34    GBP 0.00 8.32    CAD 0.00 3.42    CZK 0.00 0.14    EST 0.00 0.31    LVL 0.00 8.84    MDL 0.00 0.41    PLN 0.00 1.34    SKK 0.00 0.11   
12.11.02 Вівторок
t вдень: 3 oC
t вночі: -1 oC
Вітер: північно-західний 4 м/с

CNN - Lviv
Погода у Львові


Архів
листопад
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930
весь архів



MWP - ПОРТАЛ - for webmaster's :)
Обмін кнопками
Наша кнопка

Афіша (з цінами на квитки)
10-17 листопада
  • Театри
  • Кінотеатри
  • Виставки
  • Нічні клуби та бари
  • Концерти
  • Кав'ярні
  • Для пивоманів


    Запитання

    Програма ЛТБ
    11.11.02

    Дванадцятий канал
    08:00 Ранок.
    10:00 Мультфільм.
    10:25 Серіал "Весілля".
    11:15 Худ. фільм "Життя наново".
    13:00 Вісник.
    13:10 Переможний голос віроючого.
    19:15 Вісник.
    19:40 Футбольний огляд "Пас".
    20:10 ТК "Культура".
    21:40 Вісник.
    22:05 Елітні новини.
    22:15 Перехрестя.
    УТ-1
    17:00 Вісник. Підсумки.
    17:30 Господар.
    18:00 Вісник.
    18:15 Аудиторія. Зустріч із Зінаїдою Дехтярьовою.

    Відіслати повідомлення:
  • КИЇВСТАР
  • UMC
  • УКРПЕЙДЖ
  • РАДІОКОМ

  • Веб-хостинг надано Глобал Україна - Львів
    Стосовно реклами звертайтесь: lvivreklama@yahoo.com
    1999- "Щоденний Львів", e-mail: lviv@all.at