Двокімнатки в центрі Львові на свята – по 350-600 грн за добу

10:24 3 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varosh.com.ua

Таку ж квартиру у спальному районі пропонують за 200.

– На Різдвяні свята у Львові немає жодної вільної квартири в центрі міста, – каже 35-річний севастополець Петро Мирний. Із дружиною планує приїхати на Різдво до Львова. – А там де вільно, то ціна за¬хмарна – від 400 гривень за добу. Кажуть, помешкання почали бронювати ще в листопаді. Доведеться у друзів-львів'ян пожити.

Із 6 по 9 січня в місті триває акція «Різдво у Львові». В центрі встановлять Різдвяного Дідуха, колядуватимуть співочі колективи. На два дні влаштують гастрономічне Свято Пампуха.

– Січень – це останній прибутковий місяць перед затишшям у лютому та березні для власників квартир і готельєрів, – каже львівський маклер Оксана Скачко. – Тому й ціни підвищують удвічі. В останні роки на Різдво до Львова їдуть українці зі Сходу та столиці. Всі хочуть відчути святковий дух. Багато німців і поляків. У них Різдво католицьке вже закінчилося, але є відпустки після Нового року.

За двокімнатку в центрі міста просять 350-600 грн/добу на період із 4 по 9 січня. Таку ж квартиру у спальному районі пропонують за 200.

Про це розповідає сьогодні, 3 січня, «Газета по-українськи».

«Щоденний Львів» ще 20 грудня інформував, що ціни за оренду квартир у центрі найбільшого міста Західної України зросли напередодні свят удвічі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів