Казначейство боргує Львову більше 96 млн.

18:18 25 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Зокрема понад 6,9 млн. блокують уже й за захищеними статтями видатків.

За інформацією департаменту фінансової політики, станом на сьогодні не виконуються платіжні доручення міста загалом на 96 млн. 87 тис грн. Зокрема – 89 млн. грн.  за незахищеними статтями, із них 46,4 млн грн. – до бюджету розвитку, а також понад 30,8 млн грн. – до загального фонду міського бюджету. 

Як повідомляє директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, працівники цього підприємства станом на сьогодні отримали заробітну плату за листопад, однак його платіжні доручення не виконуються ще на близько 2 млн. грн. За інформацією департаменту гуманітарної політики міської ради, через затримки коштів у казначействі є заборгованість із виплати заробітної плати соціальним установам, Львівському міському центру реабілітації «Джерело», а також працівникам театрів.

Про це повідомляє сьогодні, 25 грудня, прес-служба міської ради.

Як інформував «ЩЛ», казначейство не проплачує платіжки медиків Львова на понад 6 млн., тим часом прес-служба ЛОДА стверджує, що до обласного управління Державної казначейської служби «надійшов фінансовий ресурс у сумі 311,1 млн. грн» – «на виплату за захищеними видатками загального фонду, зокрема на зарплати, стипендії, харчування, медикаменти та ін.».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів