Розгнівану Львівщину намагаються заспокоїти 240 мільйонами на соціальні виплати

10:53 29 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: news.city.zt.ua

Ці кошти скеровано на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та допомоги по догляду за інвалідом І та ІІ групи внаслідок психічного розладу

Дослівно ж прес-служба обласної державної адміністрації повідомляє про це сьогодні, 29 листопада, в публікації «Львівщина отримала 240 млн. грн.. субвенції на соціальні виплати»:

«Завдяки сприянню голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Сала, в область надійшли кошти на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та допомоги по догляду за інвалідом І та ІІ групи внаслідок психічного розладу за листопад місяць поточного року в сумі 240,0 млн. гривень. За інформацією місцевих органів соціального захисту населення ОДА, станом на 28 листопада 2013 року кошти скеровано одержувачам на рахунки банківських установ та поштові відділення в повному обсязі».

Як повідомляв «ЩЛ», учора Львівщина отримала також 15,7 млн. грн. дотації на тваринництво, але казначейство затримує Львову понад 71 млн. грн., тому брак коштів може паралізувати зимовий Львів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів