Виконком Львівської міськради схвалив основні показники бюджету

18:10 15 грудня 2016 р.

Виконавчий комітет ЛМР погодив перелік об’єктів, видатки на які наступного року проводитимуть за рахунок коштів бюджету розвитку Львова.

Про це повідомили сьогодні, 15 грудня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «Як відзначила директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич, показники – не остаточні: їх коригуватимуть за результатами громадських слухань та розгляду депутатів міськради».

Посадовець зазначила також: «До переліку, насамперед, увійшли перехідні об’єкти, які були розпочаті цього року і будуть завершені наступного. Це, зокрема, відновлення дитячих садочків, закінчення інфраструктурних і дорожніх робіт. Також перелік охопив об’єкти, на які розроблено чи потрібно розробити проектно-кошторисну документацію». 

Ірина Кулинич також повідомила: «На жаль, ми не змогли охопити всі видатки, щодо яких були пропозиції розпорядників коштів, оскільки їхній обсяг наступного року буде на 35% меншим, аніж було передбачено цього року. Відтак, насамперед ми будемо реалізовувати першочергові завдання».

У міськраді також поінформували: «Загалом бюджет розвитку Львова в 2017 році становитиме близько 1,485 млрд. гривень, з яких 328 мільйонів гривень – це гарантовані містом зобов’язання, і понад 1,1 млрд. гривень – доступно для розподілу за об’єктами. Серед основних видатків: 18 мільйонів гривень – на ремонт та відкриття спортивних закладів та майданчиків, 30 мільйонів гривень – на придбання ділянки для нового полігону ТПВ, близько 40 мільйонів гривень – на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища, ще 18 мільйонів гривень. – на відновлення дошкільних навчальних закладів тощо». 

«Окрім цього, 17,5 мільйонів передбачено для реалізації проектів, за які проголосували мешканці міста в рамках «Громадського бюджету», і близько 10 мільйонів гривень. – на впровадження різноманітних інноваційних заходів з облаштування «розумного» мікрорайону. Ще певну суму коштів пропонують закласти на відновлення дорожньо-транспортної інфраструктури, зокрема на ремонт вулиць Героїв УПА, Замарстинівської, Чернівецької, Пулюя, а також завершення робіт на вул. Мечнікова та Богданівській тощо», – повідомили також у ЛМР.

«У понеділок, 19 грудня, у великій сесійній залі Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, каб. 202) відбудуться громадські слухання щодо бюджету розвитку Львова на 2017 рік. Долучитись до обговорень запрошують усіх охочих. Початок – о 17.00. Реєстрацію учасників громадських слухань здійснюватимуть на підставі паспорта, посвідчення водія або іншого документа, що посвідчує чи ідентифікує особу», – розповіли також у прес-службі Львівської міськради З основними показниками бюджету розвитку Львова можна ознайомитися у вкладеннях на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів