Адвокат нардепа зі Львова вніс за нього сто мільйонів застави

15:05 8 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

За народного депутата Ярослава Дубневича внесено заставу в розмірі 100 мільйонів гривень іще до оголошення рішення Апеляційної палати ВАС про обрання йому запобіжного заходу, однак його захист не знає де він перебуває.

Про це повідомив у коментарі агенції «Укрінформ» його адвокат Олексій Шевчук. За словами юриста, застава була внесена ще вчора, до моменту оголошення рішення суду.

На запитання «Де саме знаходиться Ярослав Дубневич? Шевчук відповів: «Не знаю».

За словами адвоката, незважаючи на продемонстровані у суді платіжки про сплату застави, співробітники Національного антикорупційного бюро після оголошення рішення відвезли Дубневича у СІЗО. Наразі захист нардепа подав заяви до Печерського, Шевченківського і Подільського райсудів столиці, у яких просить звільнити Дубневича у разі, якщо він перебуває в одному зі слідчих ізоляторів на території підпорядкованих судам районів. Захист також звернувся до НАБУ з проханням надати інформацію про місце перебування Дубневича.

Про це повідомили в п’ятницю, 8 листопада, в агенції «Укрінформ», де також розповіли: «2 листопада ВАКС обрав народному депутату Ярославу Дубневичу, який підозрюється у заволодінні 93,2 млн. гривень на схемі із закупівлі Укрзалізницею стрілочної продукції, запобіжний захід у вигляді застави 100  100 мільйонів гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів