Батька “дітей мауглі” зі Львова можуть ув'язнити

13:49 3 вересня 2013 р.

Фото до новини

За невиконання обов’язків з догляду за дітьми йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Прокуратурою Личаківського району м. Львова скеровано до суду обвинувальний акт стосовно батька двох неповнолітніх хлопчиків та клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно їхньої матері за вчинення злочину, передбаченого ст. 166 КК України.
   
Нагадаємо, 5 липня цього року прокуратурою Личаківського району Львова з'ясовано факт злісного невиконання обов’язків з догляду за дітьми батьками двох дітей, віком 15 та 6 років.
  
Діти мешкали в антисанітарних умовах, які є загрозливими для їхнього життя та здоров’я, і не відвідували навчальних закладів. В обох хлопчиків виявлено відставання у фізичному і психомоторному розвитку.
     
Батькам цих неповнолітніх 6 липня оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 166 КК України.
   
Водночас, згідно з висновками експертизи, матір цих дітей визнано неосудною. Батько хлопчиків жодним психічним захворюванням не страждає. За невиконання обов’язків з догляду за дітьми йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.
 
     
Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів