Лікар Львівського наркодиспансеру уникала патрульних під час обстеження голови РДА

17:20 30 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба патрульної поліції Львова

Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій повідомила в п’ятницю, що лікар наркодиспансеру «не дозволяла патрульним бути присутніми та не дала можливості поставити підпис на пломбі».

Патрульна поліція Львова оприлюднила деталі інциденту із керівницею Жовківської РДА Надією Щур, яку затримали вночі за підозрою у водінні автомобілем в нетверезому стані. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

Речник патрульної поліції Львова Катерина Рибій зазначила: «Так, близько 23.00 патрульні отримали орієнтування про автомобіль «Шевроле Авео», водій якого буде керувати з явними ознаками алкогольного сп’яніння від міта Рава-Руська в напрямку Львова».

«Уже о 00.25 даний автомобіль було помічено на 58 кілометрів автодороги М-09 Львів – Рава-Руська. Він рухався із порушеннями правил дорожнього руху, маневрував по дорозі, а також мав увімкнені протитуманні фари, хоча туману не було», – повідомила також Катерина Рибій.

«Отож, патрульні прийняли рішення зупинити цю машину і після розмови з водієм помітили у неї ознаки алкогольного сп’яніння. Водію було запропоновано пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці, проте останній відмовився та повідомив, що хоче проходити огляд у мед закладі», – зазначила також речник патрульної поліції.

«Тому, було вирішено доставити його на огляд до Львова на вулицю Наукову, 49. У приміщенні наркодиспансеру лікар відібрала на аналіз біоматеріали, але не дозволяла патрульним бути присутніми та не дала можливості поставити підпис на пломбі», – повідомила також Катерина Рибій.

За її словами, через резонанс справи протягом всього часу у приміщенні перебували активісти із різних громадських організацій.  Речник патрульної поліції Львова також повідомила: «Виник конфлікт. На місці працювали також слідчі. Були написані спочатку дві заяви про можливе фальсифікування результатів освідчення та шахрайські дії, оскільки лікар не надав жодних документів, які б підтвердили її право перебувати у приміщенні наркодиспансеру та проводити будь які дослідження. 

«Згодом провели аналізи і вони виявилися негативними. Експертиза показала у водія менше 0,2 проміле», – повідомила також Катерина Рибій «Львівському порталу».

Як інформував «Щоденний Львів», патрульні зареєстрували стан алкогольного сп'яніння голови Жовківської РДА, яка, за словами голови облдержадміністрації Олега Синютки, вже написала заяву на звільнення, натомість народний депутат Володимир Парасюк заявив, що тест голови Жовківської РДА фальсифікується, відтак, не випускав з кабінету головного лікаря Львівського наркодиспансера

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів