На Львівщині міліція розшукала ще одного водія, який збив пішохода й утік

09:25 4 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: youtube.com

Про це повідомляє сьогодні, 4 листопада, прес-служба обласного управління МВС.

За її інформацією, співробітники Стрийського міського відділу міліції встановили особу водія, який 26 жовтня вчинив наїзд на пішохода та втік з місця події. Натомість потерпілий, 65-річний місцевий мешканець, потрапив у результаті дорожньо-транспортної пригоди на лікарняне ліжко з діагнозом «перелом чотирьох пальців правої ноги».

Але правоохоронці з'ясували, що його збив 42-річний мешканець Моршина. І хоч усі обставини інциденту слідчі міськвідділу міліції все ще з’ясовують, бо в свідченнях потерпілого й водія багато розбіжностей, за цим фактом ДТП уже розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які  керують транспортними засобами), яка передбачає штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати  транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв «ЩЛ», на Львівщині встановлювали також особи тих водіїв, котрі втікали з місць ДТП 16 вересня,  17 вересня9 жовтня та 24 жовтня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів