На Львівщині за два дні вилучили 1876 піротехнічних виробів

17:48 30 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zt-news.org.ua

Щоправда, лише з незаконного обігу, натомість ліцензіями на право їх реалізації мають 60 суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють свою діяльність у 92 торгових точках.

45 із них розташовані на території обласного центру, ще 47 – в районах Львівщини. Про це повідомляє сьогодні, 30 грудня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

За його  інформацією, під час перевірки 31 торгівельного закладу, який має ліцензії МВС України на право торгівлі піротехнікою та понад 550 місць можливої реалізації піротехнічної продукції, правоохоронці виявили 17 фактів порушення чинного законодавства. Відтак вони вилучили 1876 піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютних установок), які реалізовувались без відповідних ліцензій МВС України.

Також виявлено три факти порушення правил використання піротехнічних виробів, за які притягнуто до адміністративної відповідальності три особи. Щодо них складено адміністративні протоколи за статтею 195-6 КУпАП(Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів), які скеровано суд для розгляду та прийняття рішення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів