На Львівщині знайшли мертвою 74-річну жінку (відео)

21:14 23 грудня 2013 р.

Фото до новини

Коли серед ночі загорілася її хата й сусіди кинулися гасити пожежу, то натрапили в криниці на тіло старенької.

На Львівщині знайшли мертвою 74-річну жінку. Серед ночі її хата загорілася. Сусіди кинулися гасити пожежу і в криниці виявили тіло старенької. 

О другій ночі сусіди взяли гасити полумʼя, хотіли набрати води в криниці, але вона не набиралася, потім посвітили ліхтарем і виявили там людину. Бездиханну господиню обійстя зі слідами насильницької смерті з криниці витягли правоохоронці.

Селяни припускають, що нападників було кілька. Односельчани кажуть, що це певно були заїжджі, мовляв, дізналися, що жінка самотня і вирішили пограбувати, бо вона мала гроші і розповідала про це.

Убивцю-палія не знайшли, сліди злочину знищив вогонь, тому тепер усе село живе у страху. Люди налякані, поодинці не ходять навіть удень.

У міліції є кілька версій вбивства: пограбування, неприязні стосунки, також не відкидають і злочину на сексуальному ґрунті. Результатів експертизи ще немає, а те, що жінку знайшли голою, правоохоронці заперечують.

У міліції розповіли, що смерть жінки настала від неодноразових ударів твердим предметом по голові. Скільки було нападників, у райвідділку не знають, бо ані свідків, ані слідів злочину немає. Але людей закликають не боятися, мовляв, у селі цілодобово чергує посилений наряд міліції.  Про це інформує «ТСН.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів