Потяг смертельно травмував у Львові студентку

11:54 9 грудня 2016 р.

Як попередньо встановили слідчі, дівчина йшла поблизу колії й слухала музику.

Сьогодні, 9 грудня, близько дев’ятої ранку на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від перехожого про те, що біля залізничної колії на вулиці Клепарівській у Львові виявлено тіло молодої дівчини без ознак життя. Слідчо-оперативна група вже встановила особу загиблої – нею виявилась 21-річна студентка одного з львівських навчальних закладів і мешканка Дніпровської області.

Попередньо встановлено, що смерть загиблої спричинена травмами, отриманими під час наїзду поїзду. Ймовірно, дівчина йшла поблизу колії і слухала музику у навушниках, коли її зачепив потяг.

За попередніми висновками експертів, тіло загиблої пролежало поблизу колії близько восьми годин. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці встановлюють під який саме потяг потрапила загибла та інші обставини події, призначено ряд експертиз.

Про це повідомили сьогодні, 9 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції. Як інформував «ЩЛ», на залізничній колії у Львові загинула дівчина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів