«Телефонний терорист» вимагає від ТЦ «Роксалана» у Львові 200 біткойнів

16:00 28 грудня 2016 р.

У разі несплати анонімпогрожує регулярно надсилати повідомлення про замінування у правоохоронні органи аж до завершення новорічно-різдвяних святкувань.

У Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, що 24 грудня в його Галицький відділ звернулися працівники з торгівельного центру «Роксалана» на площі Соборній, які повідомили, що на електронну скриньку його адміністрації надійшло повідомлення від аноніма з вимогою перерахувати кошти в сумі 200 біткоінів (цифрова валюта). У разі несплати зловмисник пригрозив, що до кінця новорічно-різдвяних свят буде регулярно надсилати повідомлення про замінування у правоохоронні органи, тим самим блокувати роботу торгового центру.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 189 Кримінального кодексу України, яка передбачає за вимаганнядо п’яти років позбавлення волі. Про це повідомили сьогодні, 28 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також нагадали, що вже отримали в грудні три анонімні повідомлення про замінування торгівельного центру, які виявились неправдивими.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів