У вбивстві на Львівщині зізнався школяр (відео)

10:53 27 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

У цьому запевняє відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Прес-служба обласної міліції стверджує, що менше трьох діб знадобилося правоохоронцям, аби встановити особу й затримати підозрюваного у вбивстві 74-річної жительки одного із сіл Львівщини. Відтак прес-служба міліції нагадує, що 21 грудня у Яворівський райвідділ міліції надійшло повідомлення, що в одному зі сіл Яворівського району згорів житловий будинок, а після гасіння пожежі в криниці біля нього виявлено тіло його власниці з множинними ранами голови.

Перший заступник начальника цього райвідділу міліції, підполковник міліції Юрій Моржин, розповів: «У ході проведених слідчо-оперативних заходів ми встановили та затримали особу, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства пенсіонерки. Ним виявився неповнолітній, 16-річний мешканець Яворівського району, учень 11-го класу однієї з яворівських шкіл. За словами підлітка, він зайшов до жінки в гості, а яким чином це все сталося – пояснити не може. Після скоєння жорстокого вбивства будинок старенької хлопець підпалив та пішов».

Наразі школяр знаходиться під вартою, правоохоронці встановлюють мотиви злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство).

Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Натомість «ТСН.ua» інформує:

«Односельчани затриманого не вірять, що він міг таке учинити, тому у селі, нажаханому жорстоким убивством, і далі панує страх. За п’ять днів після вбивства пенсіонерки міліція відзвітувалася, що підозрюваного знайшли. Ним виявився односельчанин старенької, учень одинадцятого класу.

За неофіційною інформацією, на місці злочину не встигли згоріти сліди, які залишив по собі вбивця. Які саме – у міліції не кажуть.

У селі розповідають, ніби на подвірʼї убитої знайшли мобільний телефон 16-річного Тараса. Утім, селяни не вірять, що Тарас міг таке учинити.

Однокласники теж приголомшені. Кажуть, що Тарас товаришував із онуком потерпілої, часто навіть допомагав літній жінці. Брат затриманого припускає, що Тараса могли змусити підписати зізнання.

Після затримання підозрюваного селяни остаточно не заспокоїлись, кажуть, що поки не матимуть стовідсоткової певності, що упіймали саме того, спати спокійно не зможуть.

Нагадаємо, що раніше на Вінниччині троє чоловіків зґвалтували 90-річну бабусю і вкрали у неї швейну машинку.

 «ЩЛ» інформував про цей злочин у повідомленні «На Львівщині знайшли мертвою 74-річну жінку (відео)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів