Відсьогодні у Львові знову працюють два евакуатори

15:48 24 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

А з четверга їх буде чотири.

Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза повідомив сьогодні, 24 грудня, прес-службі міської ради: «Відсьогодні працюють два евакуатори. В основному забирають машини, припарковані на пожежних гідрантах, трамвайних коліях тощо. Вже з четверга на вулицях Львова працюватиме чотири евакуатори».

Олег Береза конкретизував, що евакуйовані автомобілі забиратимуть на арештмайданчик на вулиці Конюшинній, а для того, щоб повернути їх, доведеться сплатити штраф. Натомість міський голова Львова Андрій Садовий додає:

«Ми знайшли повне порозуміння з ДАІ. Підписана відповідна угода. При кожному випадку буде складатися відповідний протокол інспектором ДАІ, і машина буде евакуйовуватись. Це надзвичайно потрібно, тому що, коли трамваї не можуть проїхати, чи коли прибирає техніка місто, машини ставлять так, що це унеможливлюють. Чи коли в центральній частині міста, де є пішохідна зона і мами з колясками мають гуляти. Має бути порядок. Зараз евакуатори будуть працювати з подвійною енергією». 

Як інформував «ЩЛ», міська прокуратура розслідує незаконну роботу евакуаторів у Львові й зупинила евакуатори-«комунальники», а в позові до окружного адміністративного суду наполягала, що переміщення неправильно припаркованих транспортних засобів на спецмайданчики належить винятково до компетенції органів Державтоінспекції, а не ЛКП ЛКП «Львівелектротранс» та «Львівавтодор»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів