Власник авто, яким гналися за Чорновіл, – «регіонал»

17:31 25 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

На його прізвище зареєстровано також первинну організацію провладної партії.

Про це повідомляє у середу на своїй сторінці в мережі «Facebook» написала журналіст Ольга Червакова. За її словами, машина з нападниками на Тетяну Чорновіл зареєстрована на Олександра Храмцова. Але це ще не все.

Ольга Червакова повідомляє також: «На людину з прізвищем Храмцов Олександр Володимирович зареєстрована первинна організація Партії Регіонів у Шевченківському р-ні міста Запоріжжя – скріншот з сайту Державної реєстраційної служби України».

Про це інформує сьогодні, 25 грудня, «Українська правда». Своєю чергою, «ICTV» інформує в середу:

«Власник автомобіля, який переслідував журналістку Тетяну Чорновіл, не має бізнесу і особливої діяльності не веде. Про це написав на своїй сторінці у «Facebook» депутат від «Батьківщини» Володимир Ар’єв.

«Отже дані щодо автомобіля, який переслідував Таню Чорновіл. Автомобіль: Порш Кайєнн турбо. Машина 2004-го року випуску. Номер кузова wp1ac29px4La92034 Власник: Храмцов Олександр Володимирович 04.05.1982 року. Паспорт СН852526 Мешкає: Киiв, проспект Перемоги, буд.3, кв.**», – пише депутат». 

Як інформував «Щоденний Львів», сьогодні вночі жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновіл, котра зокрема цікавилася «новим Межигір'ям», причому це побиття анонсували за 8 годин до нього, активісти Євромайдану, протистуючи проти нього, заблокували МВС, тим часом ГПУ заявила, що знає причетних до побиття Чорновол і що вже затримано одного з них.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів