Жителі Бережанщини знайшли серед сміття чеки зі львівських крамниць

15:30 30 січня 2017 р.

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна доручив правоохоронцям, керівникам РДА та громад посилити контроль за пересуванням сміттєвозів і не допустити завезення в область сміття зі Львова.

Голова Бережанської райдержадміністрації Володимир Петровський поінформував у понеділок, 30 січня: «Сьогодні вночі о 3.30 на Павлівське сміттєзвалище було завезено 2 фури сміття зі Львова (про це свідчить багато різноманітних чеків, учнівських зошитів з прив'язкою до Львова). На даний час по даному факту працює група працівників Бережанського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. З Тернополя виїхали спеціалісти державної екологічної інспекції».

Про це повідомили сьогодні, 30 січня, в Тернопільської облдержадміністрації, де також нагадали: «Під час засідання колегії  обласної державної адміністрації 24 січня голова обласної державної адміністрації Степан Барна повідомив, що й раніше подібні випадки траплялися на території області: в Малашівцях та поблизу Зборова. В обидвох випадках в смітті виявили чеки з львівських магазинів. Відтак голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна доручив правоохоронцям, керівникам РДА та керівникам громад посилити контроль за пересуванням сміттєвозів та не допустити завезення в область сміття зі Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів