У дитячий притулок СусД ЛОДА Миколай завітає завтра

16:41 19 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Його вихованців працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітають зі святом 20 грудня о 12.00

Під час святкової вистави «А хто, хто Миколая любить» вихованці притулку зустрінуться із улюбленими казковими персонажами. А соціальні фахівці представлять історію дітей, які з нетерпінням чекають Чудотворця, котрий щедро обдарує їх подарунками.

Виконувач обов’язків директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Оксана Рубай розповіла також:

«Діти, які мешкають у притулку, потребують не лише соціального захисту з боку держави, але й особливої турботи і опіки. Адже часто там перебувають діти із сімейного оточення, котрі не знаходять спільної мови з батьками, однолітками або вчителями. Для кожної дитини важливо відчувати увагу і любов оточення. Саме тому соціальний Миколай наочно демонструє, що маючи у серці віру і надію, яка втілюється у вчинках, дитина обов’язково отримає омріяний дарунок – щасливе майбутнє».

Про це повідомляє сьогодні, 19 грудня, прес-служба міської ради.

Як інформував «ЩЛ», святий Миколай навідається у Львові до 420 потребуючих дітей, зокрема – до 100 малозабезпечених дітей Залізничного району, у Львові розпочалися ювілейний Різдвяний Ярмарок і вже сьома «Різдвяна виставка», а у Львівській галереї мистецтв – виставка «Діти і дітлахи», й роздаватимуть ялинкові прикраси, виготовлені неповносправними.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів