Завтра святий Миколай відвідає й прийомні сім’ї Львова

16:54 19 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Разом із ним до них прийдуть 20 грудня о 15.00 працівники міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Завдяки благодійному фонду «Мальтійська служба допомоги у м. Львові» вони проведуть у приміщенні Личаківської районної адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67 родинне свято «Прийми Святого Миколая». Розпочнеться це дійство виставою «А хто, хто Миколая любить», сценарій якої розроблено та реалізовано соціальними фахівцями.

Під час заходу учасники зустрінуться з улюбленими казковими персонажами та Святим Миколаєм Чудотворцем. Опісля діти з батьками будуть залучені до майстер-класу «Різдвяна листівка власними руками».

Наприкінці заходу Святий Миколай пригостить родини солодощами та обдарує дітей омріяними подарунками. До прийомних сімей, які не зможуть бути присутніми на заході, соціальний Миколай завітає у домівки й також привітає їх зі святом. 

Виконувач обов’язків директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай розповіла також: «Прийомним сім’ям, які перебувають під соціальним супроводженням, центр соціальних служб постійно організовує зустрічі груп взаємопідтримки, під час яких батьки мають можливість поспілкуватися між собою, обговорити з фахівцями актуальні питання, а дітям у той час забезпечується змістовне дозвілля. Це свято покликане згуртувати батьків та дітей казковими миттєвостями, щирими усмішками та гарним настроєм».

Про це повідомляє сьогодні, 19 грудня, прес-служба міської ради.

Як інформував «ЩЛ», святий Миколай навідається у Львові до 420 потребуючих дітей, зокрема – до 100 малозабезпечених дітей Залізничного району, у Львові розпочалися ювілейний Різдвяний Ярмарок і вже сьома «Різдвяна виставка», а у Львівській галереї мистецтв – виставка «Діти і дітлахи», й роздаватимуть ялинкові прикраси, виготовлені неповносправними, а в дитячий притулок СусД ЛОДА Миколай завітає завтра.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів