22 грудня Майдан оголосить План наступу

22:44 21 грудня 2013 р.

Революція гідності.

Революція гідності.
Фото: Газета "Сегодня".

У неділю 12.00 на Майдані Незалежності розпочнеться Народне Віче.

Завтра на Майдані буде оголошено План наступу. Він об'єднає політиків та громадських активістів. Кожен бажаючий змін знайде своє місце в спільній роботі. Початок о 12. Так написав у ФБ Юрій Луценко.

О 12.00 на Майдані Незалежності розпочнеться Народне Віче. Зі сцени на Майдані виступлять лідери опозиційних сил, громадські діячі, європейські та російські політики. Також відбудеться концерт за участі гуртів ТНМК, Мотор’ролла, KOZAKsystem, Гайдамаки, Ролекс, Крамбамбуля (Білорусь) і виконавців Тараса Чубая, Марічки Бурмаки, Ніни та Антоніни Матвієнко, Арсена Мірзояна. 

О 14.00 відбудеться брифінг депутата Європарламенту Микаеля Галлера. О 15.00 відбудеться брифінг російських опозиціонерів Ілля Яшина та Костянтина Борового. Пізніше можливі брифінги лідерів опозиційних сил, про які буде оголошено додатково. Телефони координаторів прес-центру: 066-597-87-39, 068-528-62-57. Про це повідомив сайт ВО "Батьківщина".  

Сьогодні під час свого виступу на Майдані голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав громаду прийти завтра, 22 грудня, о 12-й год. на народне віче, що відбудеться на Майдані Незалежности.

"Ця влада думає, що зажене нас у тривале протистояння. Були приклади в инших державах, коли люди, яких влада дістала, виходили протестувати й перемагали. І ми обов'язково переможемо. Бо за нами – правда, за нами – гідність, бо ми є нацією, яка достойна бути господарем на своїй землі. Тому не зважаймо на те, що вони продовжують репресії. Ми захистимо кожного. Ми будемо стояти пліч-о-пліч. Бо инакше не може бути. Завтра запрошую всіх українців прийти о 12 год. на Майдан і підтримати нашу Революцію Гідности", – підсумував Олег Тягнибок.

Лідери трьох опозиційних сил – Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок – оголошують про проведення у неділю, 22 грудня, Народного Віча на Майдані Незалежності та закликають усіх небайдужих приєднатися. Про це йдеться в спільній заяві трьох політичних сил.

«Уся країна бачила цинічне інтерв’ю президента Віктора Януковича. Уся країна чула цинічний звіт генпрокурора Віктора Пшонки. І уся країна зробила висновок, що вони живуть в іншій державі – там, де немає проблем і заторів, де ніхто не має власної думки, а жорстокий розгін мирних демонстрантів з кийками і арештами – це «незначне перевищення повноважень» і «нейтралізація купки провокаторів», - зазначено в заяві.

"Як думаєте, План наступу, який обіцяють завтра політики - це чергова спроба організовано злити Майдан? Якщо так, то тут купа людей, які нікуди не підуть і будуть боронити барикади як від чужих, так і від псевдосвоїх. Тобто розійдеться тільки частина людей, решта затято стоятимуть до кінця, а потім приїдуть комунальники встановлювати "йолку", і знову повториться 30 листопада", - так годину тому написав у ФБ керівник прес-центру львівського Євромайдану Отар Довженко. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів