До 31 грудня СБУ заздалегідь передбачає теракт, – екс-глава МНС

20:12 13 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Позафракційний депутат і колишній міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога має документальне підтвердження того, що владою передбачено застосування заходів антитерористичного характеру проти мирних мітингувальників.

За його інформацією, ще 24 листопада, на третій день Майдану, «коли на вулиці стояла всього-на-всього група громадських активістів, які зібралися через соціальні мережі, СБУ уже приводила у бойову готовність усю силову вертикаль, у всіх регіонах України». «Аналогічна вказівка поступила і в переддень кривавої бійні зі студентами», - наголосив Балога.

Він також оприлюднив датований 10-м грудня документ  – «у той день, коли Віктор Янукович обіцяв трьом президентам, що сила застосована не буде». «В цьому листі рівень терористичної загрози характеризують як «Потенційну» і продовжують її дію до 31 грудня 2013 року. А це означає, що цими вихідними провокації з використанням зброї, вибухівки тощо можуть стати реальністю», – зазначив депутат.

«Це дає підстави говорити, що із перший днів влада активно готує «теракт», який розв’яже їй руки до використання ще більшої сили», – резюмує Балога. Про це повідомляє сьогодні, 13 грудня, «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив сьогодні, 13 грудня, в коментарі «Радіо Свобода», що влада готує широкомасштабну провокацію на суботу і неділю, окрім того, журналіст і блогер із Донецька Денис Казанський, посилаючись, як він запевняє, на перевірені ним джерела, також повідомляв, що на вихідних у столиці начебто готуються провокації і масові заворушення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів