8 грудня о 12:00 у Києві – Народне віче (відео)

17:12 7 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

На ньому вимагатимуть покарання винних у побитті мирних громадян 30 листопада та 1 грудня, порушення кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ, звільнення усіх політичних в'язнів, відставки уряду й дострокових парламентських та президентських виборів.

«Телеканал новин « 24» інформує сьогодні, 7 грудня, в сюжеті теленовин «Українців скликають на Майдан – завтра відбудеться Народне віче»:

«У неділю в столиці відбудеться третє Народне віче. Початок о 12:00.

Головні вимоги, що озвучила опозиція – покарання винних у побитті мирних громадян 30 листопада та 1 грудня, порушення кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ, звільнення усіх політичних в'язнів, відставка уряду та дострокові парламентські та президентські вибори. Опозиційні парламентські політичні сили закликають усіх громадян України з різних регіонів приїхати до Києва для участі в акції протесту.

Мітинги на підтримку українських протестів пройдуть й у інших містах світу, зокрема в Римі, Мілані, Берліні, Нью-Йорку. Нагадаємо, минулої неділі на майдані Незалежності на віче зібралося близько півмільйона людей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів