Автомайдан пікетуватиме 25-х чиновників (відео)

17:05 9 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Протестувальники не називають їх посад, імен і прізвищ заради неочікуваності візиту до них.

Але автомайданівці попередили, що йдеться не тільки про міністрів, а й про суддів, прокурорів, міліціонерів тощо. Причому тиснути на них будуть щораз більше, адже проти учасників акцій протесту посилюють репресії.

Однак і в ДАІ, кажуть протестувальники, теж є список тих, кого автоінспектори зупинятимуть на дорозі. Переслідувати активістів, твердять автомайданівці, стали після поїздки до резиденції президента у Межигір’я, 29 грудня.

Про це повідомляє сьогодні, 9 січня, «Телеканал новин «24». Тим часом активісти Автомайдану попросили на його сторінці в мережі «Facebook» про благодійну допомогу.

Вони запевнили при цьому, що опублікують звіт про витрачені кошти, а дані про відправників оприлюднять тільки з їх письмового дозволу. Автомайданівці поясннюють:

«Раніше ми справлялися своїми силами, частково нас підтримували друзі та колеги. Але пора звернутися до вас, бо наші фінансові можливості і ресурси виснажилися.

Ми постійно закуповуємо бензин, дизельне паливо, прапори та автомобільні прапорці (Україна, ЄС), наклейки, намети, аксесуари для мобільних груп, модеми, флешки, реквізити для поїздок до «упирів», оплачуємо ліки, витрати на лікарняні, продукти і чай, інтернет, розсилки, поліграфію, ремонтуємо пошкоджені автомобілі і багато чого іншого.

«Все те, що можемо – робимо своїми руками і мізками. Решту оплачуємо і закуповуємо. 

Також «Автомайдан» допомагає сім'ям активістів, які зараз незаконно відбувають покарання. Але наші можливості не безмежні, тому й звертаємося до вас за допомогою!».

Відтак автомайданівці навели реквізити для благодійних пожертвувань:

Громадська організація «Соціально відповідальне суспільство».

01032, Україна, м.Київ, вул.Микільсько-Ботанічна, 31

Код ЄДРПОУ: 38684381.

Глава правління – Дмитро Булатов.

Телефони для зв'язку:

+380503113113

+380984146633

Одержувач: ГО «Соціально відповідальне суспільство».

Код одержувача (ЄДРПОУ): 38684381.

Код банку одержувача (МФО): 300614 (Креді Агріколь Банк).

Рахунок одержувача: 26001500081032.

Призначення платежу: «Благодійна допомога для проекту Автомайдан».

Звіт про витрачені кошти обіцяють оприлюднити , а дані про відправників публікувати - лише з їхнього письмового дозволу.

Як інформував «ЩЛ», автомайданівці мітингували за 500 метрів до Межигір’я, а автомобілісти Львівщини теж пікетували дачу Медведчука.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів