Азаров лякає наслідками асоціації з ЄС

18:40 27 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.com

Прем’єр твердить, що підписання угоди з Євросоюзом «було б рівнозначним підвищенню тарифів на житлово-комунальні послуги для населення удвічі».

Про це він заявив сьогодні, 27 грудня, в інтерв'ю українським телеканалам. За його словами, підписання асоціації з ЄС призвело б також до значного підвищення цін в Україні. Зокрема, імпорт подорожчав би удвічі. Азаров заявив також, що Україна не могла піти на умови надання кредиту Міжнародним валютним фондом, то той, за словами прем’єра, «вимагав глибокої девальвації гривні»

«Долар подорожчав би в півтора-два рази. Зарплати через це одразу знецінилися би», - твердив Азаров. Крім того, глава уряду вважає, що підписання угоди про асоціацію України з ЄС змусило би державу фактично відмовитися від вугледобувної промисловості. «Від нас вимагали припинити дотувати цю галузь», - стверджує Азаров.

Про це повідомляє сьогодні, 27 грудня, «Gazeta.ua»

Як інформував «Щоденний Львів», Кабмін планує розглянути в лютому договір про єдиний митний простір із Росією, а в березні – про Євразійську економічну комісію, Азаров брав участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав, поінформоване джерело агенції «Українські Національні Новини» повідомило їй, що прем'єр підпише близько 60 угод щодо Митного союзу, бо Москва тягне Київ у Євразійський союз, а екс-віце-прем'єр-міністр Олег Рибачук констатував, що де-факто Україна – в Митному союзі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів