Блокування 38 автобусів зі силовиками триває (доповнено відеосюжетами)

20:20 5 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: socportal.info

Активісти не випускають їх із території коледжу Національного авіаційного університету, щоб вони не калічили столичних євромайданівців.

«Телеканал новин «24» повідомляє сьогодні, 5 грудня, в сюжеті теленовин «Під Києвом активісти продовжують блокувати автобуси з «Беркутом»:

«У Василькові під Києвом активісти продовжують блокувати автобуси з «Беркутом». На території військового училища, виїзд із якого перекрили громадяни, знаходяться 38 автобусів з бійцями спецпризначення МВС.

Олександр, який чергує тут з учорашнього вечора, каже: виїхати з території можна трьома шляхами, всі вони наразі заблоковані машинами. Зазначимо, минулої ночі жителі Василькова та київські автомобілісти блокували виїзди з Васильківсьої військової частини, куди прибули автобуси з бійцями спецпідрозділу Міністерства внутрішніх справ».

Своєю чергою, «РІСУ – Релігійно-інформаційна служба України» інформує в четвер у повідомленні: «Майже сто жителів Василькова блокують можливі виїзди «Беркута», серед них 5 священиків»: 

«Всю ніч 70 мешканців міста Василькова у Київські області простояли біля виїзду з військової частини, звідки могли відправитись машини «Беркута» на Київ. Серед них присутні щонайменше п’ять священиків.

За словами протестувальників, вони провели біля воріт всю ніч, аби не дати військовим можливості виїхати у столицю. Для того, щоб було де погрітись, вони також зігнали туди 25 автомобілів.

Наразі біля в’їзду в частину майже немає правоохоронців, однак люди певні, що автобуси для «Беркута» стоять саме там. Ситуація залишається спокійною. Про це з місця події повідомила кореспондентка РІСУ Тетяна Мухоморова».

Як повідомляв «Щоденний Львів», київський Євромайдан зносив кримський «Беркут», після чого до Києва перевели з Криму ще й полк спецпризначення «Тигр», але півсотні активістів заблокували у Василькові автобуси зі силовиками, а серед них – і полк «Тигр» із Криму, до них приєдналися й автомобілісти з Києва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів