Чорновіл вважає, що її били за «нове Межигір'я» (відео)

19:45 26 грудня 2013 р.

Фото до новини

Водночас журналістка пов’язує напад на неї з рослідуванням щодо маєтків Захарченка й Пшонки».


Відео: 5 канал

Журналістка Тетяна Чорновіл повідомила в четвер в інтерв'ю «5 каналу» власні версії причин нападу на неї: «У мене багато різних варіантів. Це могла бути моя робота з автомайданом. Зокрема, перед цим інцидентом я була на маєтку Захарченка і була на маєтку Пшонки. Далі це могло бути пов'язано з тим, що я нещодавно відкрила нове «Межигір'я» Януковича – не те, яке у нього в селі Нові Петрівці, а ще одне в Конча-Заспі, ще шикарніше, ніж старе, яке він побудував, там немає лише оздоблення (за інформацією УП, цей маєток належить Юрію Іванющенку. – Ред.)».

Чорновол повідомила також, що сьогоднішній стан її кращий ніж вчора: у неї переламаний у двох чи трьох місцях ніс, а праве око повністю не відкривається. 

Журналістка розповіла, що в середу, 25 грудня у її дитини повинен був відбутися новорічний концерт, тому вона вирішила поїхати з Євромайдану додому. Однак коли виїхала, то побачила за собою «хвіст», після чого вирішили повернутися на Майдан, але автомобіль попереду не давав цього зробити і почалося переслідування.

За словами Чорновол, її кривдники не могли бути випадковими «мажорами», адже автомобіль, який їхав попереду завернув до неї у село, а коли зрозумів, що журналістка туди не їде (а збирається повернутися на Майдан), виїхав назад на трасу. Активістка Євромайдану підтвердила, що раніше пересувалася «під охороною» активістів Євромайдану, але через те, що того вечора їхала додому, була сама. «Я думала, що мене вб'ють», – зізналася Тетяна.

Як інформував «Щоденний Львів», жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновіл, котра зокрема цікавилася «новим Межигір'ям», але розправу над журналісткою намагаються «деполітизувати» – хоч її відеореєстратор чітко й недвозначно зафіксував, що не вона таранила нападників на неї, а якраз навпаки, однак основна версія МВС – «Чорновіл катували за аварію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів