ДАІ блокувала автобуси львів'ян у Гамаліївці й Малехові

19:21 7 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: varta.com.ua

Тому вони повернулися до Львова – щоб люди не мерзли на трасі.

«Коментарі:» інформують сьогодні, 7 грудня, в повідомленні «ДАІ блокувала виїзд мітингувальників зі Львова на столичний Євромайдан»:

«Цієї ночі співробітники ДАІ блокували автобусну колону, яка їхала зі Львова на Київ  Як повідомляється на сторінці львівського Євромайдану в Facebook, один з автобусів був затриманий в селі Малехів.

Активісти повідомляють, що ДАІ блокує ще три автобуси, які їдуть зі Львова та з інших міст на Євромайдан. Також блокування відбувалося біля АЗС в селі Гамаліївка. Згодом до блокування приєдналося сім патрульних машин.

«ДАІшник не випускав автобус, бо не було шайби на тахометрі. Це така фігня, яка реєструє кілометраж, зупинки і так далі. Потрібна на всіх міжміських рейсах. ДАІшник просто робив свою роботу. Але в умовах, які склалися, на це можна було б заплющити очі», – так прокоментував новину один із користувачів соцмереж.

Згодом автобуси повернулися до Львова, щоб люди не мерзли на трасі. Тим часом у соцмережах користувачі заявляють про те, що партійні автобуси можуть безперешкодно їхати до Києва, на відміну від транспорту з безпартійними громадськими активістами.

Як повідомляли «Коментарі», вчора розглядався варіант про переформатування львівського Євромайдану. Як варіант, відмовитися від євроконцертів і перейти на формат штабних – тилової роботи».

Як повідомляється на сторінці львівського Євромайдану в Facebook, телефонний запис на автобуси до Києва призупинений через велику кількість відмов. 

Як повідомляв «ЩЛ», ДАІ перешкоджає львів’янам діставатися до столиці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів