До центру Києва знову стягують «Беркут» і ВВ

14:00 15 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uainfo.org

Активісти Євромайдану попереджають: «Будуть пробувати розганяти».

Самооборона Майдану повідомляє сьогодні, 15 січня, на своїй сторінці в мережі «Facebook»: «УВАГА! До центру Києва знову стягують беркут та внутрішні війська! У цю та наступні ночі можливий штурм Майдану. Дуже важливо бути вночі на Майдані. Що більше нас – то менша ймовірність насилля! Для для ти хто бажає записатися в Самооборону Майдану – звертайтеся за телефоном комендатури 068 868 12 77».

Своєю чергою, лідер громадської організації «Спільна справа» Олександр Данилюк  інформує на своїй сторінці в мережі «Facebook»: «Увага! Перепост! До центра Києва стягують велику кількість (тисячі) «беркутівців» та бійців внутрішніх військ. Будуть пробувати розганяти. Хто планує сьогодні чергувати вночі – збір о 20:00 в інформаційному наметі «Спільної справи» (Хрещатик, навпроти Прорізної)».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Штаб національного спротиву має інформацію, що на 16 січня влада запланувала силовий розгін Майдану нібито під приводом вирішення конфліктів між громадянами, який також анонсують «регіонали» Добкін і Царьов, причому МВС погрожує «застосовувати силу й засоби» проти протестувальників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів