Євромайдан зносив кримський «Беркут» (доповнено відеосюжетами)

12:14 30 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: crimea.comments.ua

«Везли до Києва спеціально для того, щоб під рукою були омонівці, які можуть розігнати демонстрантів жорстко і без сумнівів».


Відео: Сергей Яковенко

Сайт «Крим.Коментарі» повідомляє сьогодні, 30 листопада:

«На фото видно, що на шоломах спецназівців у зеленій формі нашиті прапорці Криму з силуетом «Беркута».

«Судячи з усього «Беркут», який жорстоко розігнав студентів на Майдані, був привезений з Криму. Завантажувалися омонівці після зачистки в автобуси з кримськими номерами. Їх же не менше 14 годин везли до Києва спеціально для того, щоб під рукою були омонівці, які можуть розігнати демонстрантів жорстко і без сумнівів. Київський омон навряд чи на таке пішов би», – написав у Facebook (контент наразі недоступний. – «ЩЛ») колишній головред «Кореспондента» Віталій Сич.

Нагадаємо, сьогодні рано-вранці «Беркут» з грубим застосуванням сили захопив Майдан. Людей, у тому числі жінок, били палицями, кидали в автозаки».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Євромайдан у Києві знесли, відтак громадська організація «Інститут Республіка» констатує, що влада скасувала дію Основного Закону, який гарантує право на мирні зібрання, а побиті «Беркутом» мітингують на Михайлівській площі у Києві.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів