Кличко буде судитися з головним слідчим МВС

16:17 27 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: globalconflict.ru

Лідер парії «УДАР» подасть на підполковника міліції Миколу Чинчина позов про захист честі, гідності та ділової репутації, в якому вимагатиме спростувати недостовірну інформацію про його причетність до нападу на журналістку Тетяну Чорновол.

Як повідомили в п’ятницю «Незалежному Бюро Новин» в прес-службі партії «УДАР», її лідер називає також брехливими і безпідставними закиди начальника головного слідчого управління МВС, підполковника міліції Миеоли Чинчина, про нібито причетність братів Кличків до кримінальних угрупувань.

«Замість того щоб провести об'єктивне розслідування і знайти справжніх виконавців та замовників побиття Тетяни Чорновіл, відомство Захарченка вдається до звичних провокацій і фактично покриває злочинців. Тому з тим, кому доручили озвучити брехню і нісенітницю, ми будемо говорити в суді», – підкреслив Віталій Кличко.

Він також зауважив, що МВС сьогодні стало каральним загоном влади і не хоче будь-якими методами в боротьбі з опозицією та громадянами України. «То «Беркут», виявляється, «обороняється» від мирних студентів, то плетуть якесь марення, намагаючись перекласти на опозицію причетність до побиття журналістки. Таке враження, що МВС переїхало з вулиці Богомольця на вулицю Фрунзе в один відомий заклад», – додав Віталій Кличко.

Він наголосив, що «УДАР» вимагає прозорого та об'єктивного розслідування справи про звіряче побиття Тетяни Чорновіл. «І знайти справжніх виконавців злочину, а не призначити винних, щоб вигородити замовників. І ті й інші повинні понести покарання. Нехай Захарченко не сумнівається: коли ми змінимо цю владу, легендами про свою нібито правоохоронну діяльність він і його сподвижники не відбудуться», – підкреслив Віталій Кличко.

Як повідомляв «Щоденний Львів», МВС шукає спільне між нападниками на Чорновол та депутатами й закидає Кличкам «тісну взаємодію» з «бандитським угрупованням».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів