Львівська облрада повернула собі повноваження, делеговані облдержадміністрації (доповнено відеосюжетом)

13:25 17 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: galnet.org

«За» таке рішення у вівторок проголосували 66 депутатів.

Львівська облрада відкликала власні повноваження, делеговані обласній адміністрації, «за» таке рішення у вівторок проголосували 66 депутатів облради. Як передає у вівторок кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», згідно з рішенням, керування установами, організаціями, які перебувають у спільній власності територіальних громад області, здійснює безпосередньо Львівська облрада.

Галузеве управління бюджетними установами спільної власності здійснюється Львівською обласною держадміністрацією в особі її структурних підрозділів із урахуванням положень, передбачених цим рішенням. Також у рішенні зазначається, що призначення та звільнення керівників комунальних закладів здійснює безпосередньо обласна рада.

Згідно з рішенням, обласна держадміністрація має забезпечити передачу копій установчих документів, а також оригіналів документів, що підтверджують трудові відносини з керівниками відповідних установ та організацій. Крім того, депутати ухвалили рішення «Про припинення договірних відносин», в якому міститься доручення управлінню майном спільної власності облради «вжити вичерпних заходів для припинення договірних відносин та виселення Львівської обласної держадміністрації з орендованих приміщень». Також обласна рада ухвалила рішення створити тимчасову контрольну комісію, яка має вивчити питання створення виконавчого комітету Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів