Міліція Львівщини обіцяє чітко дотримуватися закону

11:46 10 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

А також запевняє, що вона – під контролем громадськості.

Про це повідомляє сьогодні, 10 грудня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС. За його інформацією, вчора відбулося засідання Громадської консультативної ради при Головному управлінні МВС України у Львівській області.

А в ході нього начальник обласного управління МВС, генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк, наголосив: «Правоохоронні органи насамперед покликані забезпечувати безпеку громадян і налагоджувати дієву співпрацю згромадськістю у цьому напрямку». Відтак на засіданні обговорювалися питання щодо забезпечення охорони громадського порядку під час мирних акцій на Львівщині, недопущення порушень у дотриманні прав людини й дотримання законності та дисципліни міліціонерами.

«Закон на теренах Львівщини буде чітко дотримуватись і виконуватись. Я завжди буду дотримуватися закону», – запевнив очільник міліції Львівщини Олександр Рудяк.

Члени Громадської консультативної ради при обласному управлінні МВС обговорювали також заходи, які вживаються для соціального захисту працівників міліції. В тому числі – умови їх проживання у відомчому гуртожитку на вулиці Виговського у Львові, який потребує ремонту.

Зокрема висловлювалися пропозиції щодо його передачі на баланс Львівського міського управління міліції. А також – можливості добудови до нього ще двох поверхів.

Як повідомляв «ЩЛ», міліція обіцяє не розганяти Євромайдан у Львові, зокрема це відмовився робити львівський «Беркут», який також запевнив, що захищатиме Євромайдан від донецького.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів