Міліція обіцяє не зносити львівський Євромайдан

17:29 2 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Керівник обласного управління міліції також спростував «інформацію про можливе залучення бійців «Беркуту» з інших регіонів».

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 2 грудня, в повідомленні «Правоохоронці не зноситимуть Євромайдан у Львові – О. Рудяк (фото)»:

«Знесення Євромайдану у Львові не буде. Це – мирна акція.

Міліція не має наміру перешкоджати мирній акції протесту.Про це 1 грудня на сесії Львівської обласної ради заявив начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк.

«Міліція Львівщини працює в штатному режимі. Не буде знесенняЄвромайдану у Львові. Це – мирна акція. Якщо вона переросте у порушення громадського порядку – будемо діяти згідно чинного законодавства у нас для цього є достатньо сил і засобів. Міліція Львівщини не має наміру перешкоджати мирній акції протесту», – заявив під час виступу на сесії облради Олександр Рудяк.

Також Олександр Рудяк повідомив, що «жодних скарг щодо дій міліції у Львові не було». Очільник міліції Львівщини спростував інформацію про можливе залучення бійців «Беркуту» з інших регіонів для розгону львівського Євромайдану і закликав депутатів, громадськість та журналістів «не провокувати інформацією про рух до Львова колон з «Беркутом».

Також Олександр Рудяк подякував народним депутатам, депутатам облради і громаді Львівщини «за підтримання спокою на теренах Львівщини». Після цього депутати Львівської обласної ради висловили подяку працівникам правоохоронних органів за стабільну та безпечну ситуацію в області під час мирних акцій протесту.

Таке рішення депутати ухвалили 1 грудня на сесії після заслуховування інформації начальника ГУ МВС України у Львівській області Олександра Рудяка. Рішення підтримали 72 депутати обласної ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів