Міліція затримує автобуси зі Львова до Києва (відео)

09:36 26 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: newsper.net

Їхнім пасажирам погрожують кримінальними справами.


Відео: nazary92

Як повідомляє сьогодні, 26 листопада, «Українська правда», міліція затримала біля Гамаліївки в Пустомитівському районі Львівщини автобус, котрий їхав зі Львова до Києва на мітинг у підтримку угоди про асоціацію з Євросоюзом. Але після того, як зі зупиненого автобусу зірвали номери, у відповідь на це активісти перекрили дорогу.

Активісти пишуть про це у Facebook: «Із Гамаліївки повідомляють: ДАІвці обіцяли повернути автобусу номери через 5 хвилин, якщо протестувальники зійдуть з дороги. Активісти зійшли з траси і пропустили машини, але номери їм не повернули. Сказали, що автобус загубив номери по дорозі. На дорогу з ними виходять водії автівок, які проїжджають повз, і перекривають дорогу з ними!».

«Телеканал новин «24» інформує у вівторок, що активісти спробували вийти на окружну дорогу, щоб протестували таким чином проти недопуску автобусу з мітингувальниками на столичний мітинг, але й звідти їх вигнали – міліція прорвала їх оборону активістів Євромайдану.

Всього в автобусі було 54 людини, зараз усі вони перебувають на місці. До них доєдналися організатори львівського Євромайдану. 

Як повідомляють активісти, з автобуса з номером ВС 2017 СК просто зірвали номери. Мітингувальники підозрюють, що номери заховані в одній із машин ДАІ. Раніше цим автобусом вже завезли до Києва групу активістів, однак на цей раз транспортний засіб так і залишився біля Львова.

Зокрема, на місці події були такі автомобілі Державтоінспекції: «Сіат» зеленого кольору з номерними знаками – 0136, «Лада, дев’ятка» (0368), «Міцубісі Лансер» сірого кольору (0424), «Лада» синього кольору (0116), «Део Ланос» (1223), «Део Ланос» (0467). Всього було близько 40 правоохоронців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів