МВС: удень «зачистки» не буде, щодо вечора – «сказати важко» (відео)

12:41 12 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Тим часом до Києва прибувають автобуси зі свіжими силовиками.

Прес-служба міністерства внутрішніх справ повідомила у четвер інформаційній агенції «Українські Національні Новини», що воно не планує впродовж сьогоднішнього дня проводити акції на Майдані задля розчистки барикад. Бо, як пояснили в МВС, на ранок сьогоднішнього дня ніяких заворушень чи порушень громадського порядку не зафіксовано – «якщо не брати до уваги барикади на Хрещатику, які заважають рухові транспорту».

«Стосовно ж того, чи будуть якісь дії увечері чи вночі – сказати важко. Все може змінитися», – додає також прес-служба МВС.

Окрім того, вона поінформувала «УНН», що до Києва додатково прибувають автобуси із «Беркутом» та внутрішніми військами – щоб замінити тих силовиків, які вже брали участь у подіях на Майдані. Прес-служба МВС пояснює:

«Що б там не казали мітингувальники, але міліція – це також живі люди. Ось вже кілька діб поспіль правоохоронці знаходяться у стані повної готовності до охорони правопорядку. Тому бійцям також треба відпочивати. Багато хто з них захворів. Тому нові сили міліції прибувають до Києва на заміну».

Як повідомляв «Щоденний Львів», барикад на Майдані за минулу ніч стало більшеВашингтон попередив Київ про санкції, а Пентагон застеріг від застосування армії проти цивільних.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів