МВС закидає Кличкам «тісну взаємодію» з «бандитським угрупованням»

15:51 27 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: nbnews.com.ua

До нього, як запевняють слідчі в справі побиття журналістки Тетяни Чорновол, входив один із підозрюваних у нападі на неї – Олександр Котенко.

За словами начальника головного слідчого управління МВС Миколи Чинчина, він «має дані, що один з підозрюваних – Олександр Котенко – входив до бандитського угруповання Савлохова». Чинчин твердить також, що «воно входило до злочинного співтовариство Рибалка на прізвисько Рибка, убитого в 2005 році, з яким тісно взаємодіяли брати Клички».

Начальник головного слідчого управління МВС заявив також: «У ході слідства також було встановлено, що затримані тісно контактували з членами партії УДАР Євгеном Огарковым, Дмитром Крейниним та Ігорем Опадчим. Крім того, встановлено зв'язок з народним депутатом від «Батьківщини» Євгеном Полочяниновим». про це інформує в п'ятницю «ТСН.ua».

Утім, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко також заявляв цьогоріч, що спортсмена-забіяку Вадима Тітушка, який побив журналістку Ольгу Сніцарчук, нібито найняла опозиція. Тож, як бачимо, в МВС продовжують, образно висловлюючись, «підпалювати рейхстаг».

Як повідомляв «Щоденний Львів», МВС шукає спільне між нападниками на Чорновол і депутатами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів