Насправді в офіс «Батьківщини» вдерлася СБУ?

18:44 9 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Міліція «відхрестилася» від захоплення цього партійного осередку.

«Київська міліція і бійці «Беркута» не проводять ніяких заходів на вулиці Турівській в офісі «Батьківщини»  повідомили агенції «Інтерфакс-Україна» в прес-службі столичного управління МВС. Агенції стало відомо натомість, що там – співробітники Служби безпеки України.

Однак у прес-центрі Служби безпеки України повідомили, що не коментують цієї інформації. Але раніше головне слідче управління СБУ інформувало, що воно відкрило кримінальне провадження за фактом дій, спрямованих на захоплення державної влади.

«За фактом вчинення дій, спрямованих на захоплення державної влади, Головне слідче управління Служби безпеки України розслідує кримінальне провадження. 8 грудня до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено дані за фактом вчинення окремими політиками незаконних дій, спрямованих на захоплення державної влади», - розповіли агентству «Інтерфакс-Україна» в прес-центрі СБУ. 

Тим часом депутат від «Батьківщини» Руслан Лук'янчук, який перебуває на Турівській, повідомив «Українській правді», що деякі її співробітники встигли вискочити із офісу. «Під'їзди перекрили пости ДАІ», - повідомили також у прес-службі й додали, що озброєні люди намагаються потрапити до її серверної кімнати.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів