Ніагарський водоспад засвітили синьо-жовтими вогнями (відео)

13:23 30 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Таким чином українська діаспора Канади продемонструвала солідарність з учасниками Євромайдану.

Своєю чергою, українці американського міста Філадельфія протестували проти побиття журналістки і активістки Євромайдану Тетяни Чорновіл. Натомість українці Лісабона та Албуфейри створили об'єднання «Євромайдан-Португалія».

На мітингах в цих португальських містах у черговий раз висловили підтримку українцям в Києві гаслами «Київ – ми разом із вами!», тримали портрети Януковича, перевернуті вниз головою, молилися і співали гімн України. Також було зібрано пожертвування на підтримку Євромайдану в Києві.

Однією з причин створення об'єднання у Спілці українців у Португалії назвали протидію спробам посольства України у Португалії, заручившись підтримкою лояльних (здебільшого проросійських організацій) показати португальському суспільству розбіжності у поглядах на події в Україні серед української громади у Португалії».

Тим часом українці Італії на площі Святого Петра у Ватикані влаштували український вертеп, який назвали «Різдвяний Євромайдан». Про це повідомляє в понеділок «Дзеркало тижня. Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів