Порошенко: «Без Львова не буде жодної перемоги» (доповнено відеосюжетами)

17:14 29 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: Дивись Інфо

Народний депутат закликав мешканців найбільшого міста Західної України зустріти Новий рік у Києві.


Відео: Дивись Інфо

Петро Порошенко зявив у неділю зі сцени львівського Євромайдану: «Я впевнений, що на Різдво у Львові буде дуже багато гостей, але хочу започаткувати нову традицію – приїжджайте на Новий рік у Київ. Бо без Львова жодної перемоги не буде». Своєю чергою, «Gazeta.ua» інформує в неділю:

«29 грудня на львівському Євромайдані на площі біля пам'ятника Т.Шевченкові виступив народний депутат Петро Порошенко. Він спеціально приїхав до Львова аби зустрітися із активістами.

На площі зібралося близько двох тисяч глядачів, більшість – старші люди. Окрім національних прапорів майоріли стяги ВО «Свобода».

«Зараз не місце для сварок, як і серед простих українців, так і серед громадських організацій, політичних партій. Опозиція має визначитися із кандидатом та йти на вибори Президента, щоб перемогти вже в першому турі. Майдан не втомився, люди не хочуть розходитися. Ми готові стояти до кінця. З 21 листопада ми почали по-іншому жити. Ми прокинулися в іншій країні, де народ не збирається миритися зі свавіллям влади. Зараз місце кожного українця, львів'янина – у Києві, на майдані. І я вдячний львів'янам, з яких і почався рух, за львівський Євромайдан, з якого пішов і київський», - каже Петро Порошенко.

Після Петра Порошенка на сцені виступала народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон. Вона оголосила список провладних людей, які перекручують інформацію, серед яких особливо наголосила на кандидатурі Ганни Герман, колишньої львів'янки.

Петро Порошенко разом із мером Львова Андрієм Садовим побували в кав'ярні та прийшли подивитися на вуличну виставу від львівського театру «Воскресіння» під назвою «Різдвяна феєрія», яку театр підготував до свят. Також нардеп запросив львів'ян святкувати Новий Рік на столичному Євромайдані».

Як інформував «ЩЛ», львів’ян закликали святкувати Різдво на Майдані в Києві, у новорічну ніч на Майдані заспівають Державний Гімн України – для Книги рекордів Гіннеса.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів