Психолог теж зауважила нервування Януковича в Москві (відео)

19:55 17 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: mukachevo.net

Татьяна Подольськая дійшла висновку, що він «був украй стислий, явно боявся...»


Відео: RT Russian

Поведінку Януковича на зустрічі з Путіним прокоментувала соціальний психолог Татьяна Подольськая:

«Жести Януковича під час зустрічі з Путіним вкрай обмежені. Ми бачимо по його позі, коли не рухаються ані ноги, ані руки, що він в стані крайньої напруги.

Янукович тільки  наприкінці своєї промови, коли президент перейшов на гуманітарні питання, про святкування ювілею Шевченка, розслабив руки, почав усміхатися, а, значить, тільки ця тематика не викликає такої напруги у Януковича, як питання газу, космосу, економіки в цілому. По всьому видно, що Янукович був украй стислий, явно боявся «відійти», повторюючи явно заготовлену для нього промову».

Натомість Путін, як вважає Татьяна Подольськая, продемонстрував іншу реакцію:

«Ноги видають Путіна. Ми бачимо по відео зустрічі президентів, як Путін постійно тупотить ногами, піднімає ступні, совається ногами, що не характерно навіть по етикету для першої особи в рамках офіційних зустрічей. Це говорить про крайній нетерпимість Путіна.

Іноді люди «притупують», щоб уникнути незручної ситуації. Але в у випадку з Путіним йому точно не цікаво, що говорить Янукович, йому «не сидиться».

Плюс Путін під час виступу правою рукою постійно міцно обхоплює підлокітник крісла, що говорить про те, що він явно стримує від різких висловлювань, стримуючи демонстрацію своєї справжньої і очевидно різкої оцінки того, що відбувається. На додаток Путін часто не дивиться прямо на Януковича.

Є момент, коли під час виступу Януковича Путін починає дивитися собі на руку, що говорить про те, що він взагалі думає про інше, що думки його не тут, а позиція Януковича йому взагалі не важлива».

Про це інформує у вівторок «NR2.ru».

Як повідомляв «Щоденний Львів», «Московский комсомолец» також зауважив, що Янукович у Москві помітно нервував – хоч Путін позичив Україні $15 млрд. і знизив для неї ціну на газ, запевнивши: «І хочу всіх заспокоїти - сьогодні ми взагалі не обговорювали питання про приєднання України до Митного союзу», однак своєю обіцянкою «не повторювати помилок» Янукович, радше, зрікся ЄС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів