Репресіями охоплюють ще й Львівську міськраду (доповнено відеосюжетом)

18:06 12 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Начальнику її управління внутрішньої політики Андрію Шевціву (на світлині) пред’явлено підозру в «організації блокування транспортних комунікацій».

Повідомлення про неї він отримав від слідчого відділу Пустомитівського райвідділу МВС. Йому також надано копію клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, де його зобов’язують не відлучатись від населеного пункту, де він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Натомість у повідомленні Андрію Шевціву про підозру від 11 грудня 2013 року зазначено: «Встановлено, що 26.11.2013 приблизно о 00 год 30 хв на 517 км + 200 м дороги «Київ – Чоп», поблизу с. Гамаліївка, Пустомитівського району Львівської області, Шевців Андрій Володимирович організував блокування транспортних комунікацій – відрізку дороги «Київ – Чоп», шляхом влаштування перешкод, які виразились у постійному реверсному пересуванні невстановленої групи людей в кількості приблизно 50 осіб, по проїзній частині дороги від одного боку до іншого». 

Зі слів Андрія Шевціва, він прибув на місце події тоді, коли рух транспорту у напрямку до Києва був обмежений – посеред дороги, перед колоною машин, стояв патрульний автомобіль ДАІ, перегородивши таким чином дорогу. Коли Андрій Шевців підійшов ближче до автобуса, то там вже було багато людей – пасажири автобуса, активісти, працівники міліції.

Із їхніх слів він зрозумів, що інспектори ДАІ зупинили автобус та близько 30 хвилин повторно перевіряли документи, згодом хтось з автобуса зірвав номерний знак. «Звинувачення, які мені висувають, вважаю дивними і надуманими», – зазначив відтак Андрій Шевців. Про це повідомляє сьогодні, 12 грудня, прес-служба міської ради.

Як інформував «ЩЛ», автобуси зі Львова до Києва затримували, зокрема, блокували у Гамаліївці й Малехові, а тепер студентів зі Львова хочуть ув’язнити за блокування траси, через Євромайдан викликають на допити й працівників мерії Львова, причому всі ці карні справи стимулює десант Генпрокуратури на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів