Розпочато бойкот компаній членів «Партії регіонів»

10:08 5 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

Українців закликають відмовитися від сотень найменувань товарів і користування послугами близько трьох десятків підприємств, якими керують представники влади.

«Радіо Свобода» інформує сьогодні, 5 грудня, в повідомленні «У соцмережах розгорнули кампанію з бойкоту компаній, що належать членам Партії регіонів»:

«У соціальній мережі Facebook створили спеціальну сторінку, на якій закликають українців чинити економічний тиск на Партію регіонів, бойкотувавши купівлю товарів відповідних компаній. Користувачам мережі пропонують відмовитися від сотень найменувань товарів і користування послугами близько трьох десятків компаній, якими керують представники провладної партії.

До «чорного списку» компаній не потрапили лише оператори телефонного зв’язку. Як пояснюють ініціатори акції, таким чином вони демонструють незгоду з діями влади під час силового розгону Євромайдану».

Також інформуючи про це в четвер, «Тиждень.ua» додає в повідомленні «У соціальних мережах закликають бойкотувати товари, вироблені компаніями регіоналів»

«Янукович і Партія Регіонів не має совісті, її давно замінила жага влади і грошей. Вони калічать невинних людей і перекреслюють наше європейське майбутнє. Вдаримо по найдорожчому для них – грошам. Зробимо так, як запропонував директор «Яндекс-Україна» повідомляє «порядні люди мають бойкотувати представників влади і Партії регіонів, зокрема не спілкуватися, не протягувати руки, не брати участь у заходах за їх участі. Від сьогодні і до відставки Януковича, ми оголошуємо персональний бойкот владі та Партії Регіонів», йдеться у повідомленні групи», повідомляє йдеться у повідомленні групи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів