Розправу над Чорновіл намагаються «деполітизувати»

12:47 26 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

У ЗМІ поширюється версія, що її побили через ДТП.

Газета «Вести», посилаючись на «свої джерела» в МВС, пише, що громадську діячку й журналістку Тетяну Чорновол побили нібито столичні мажори – за те, що вона начебто таранила їхню машину (на фото), яку вони хотіли продати. Це видання також повідомляє, що правоохоронці вже затримали власника «Порше» – 31-річного киянина Олександра Храмцова.

«Власник «Порше» вже дав свідчення. Він повідомив, що Чорновіл врізалася в нього перша, а потім не хотіла виходити з машини. Побиття могло б і не бути, якби власник не збирався продавати авто. Через це люди з «Порше» втратили контроль над собою і напали на Тетяну», – стверджує джерело «Вестей».

Олександр Храмцов, як повідомляється, – дуже популярний серед столичних мажорів. Він випускник КІМО і грає в футбол з нардепом від «Батьківщини» Володимиром Полочаніновим.

Друзі Храмцова кажуть, що основний його заробіток – спортивні ставки і гра в покер. За рахунок виграшів він відпочивав в Домінікані і придбав «Порше».

Натомість екс-зять Володимира Литвина Володимир Крейнін запевняє, що Храмцов продав машину кілька місяців тому. Ще один його друг, адвокат Ігор Опадчий, розповів, що Олександр передав автомобіль за довіреністю з правом продажу одному знайомому, котрого, як пише видання, зараз підозрюють у побитті Тетяни.

Як повідомила мати Сергія Котенка, він дійсно купив «Порше». А про те, що Храмцов і Котенко знайомі, свідчить їхня дружба в соцмережах.

29-річний Котенко заробляє гроші купівлею-продажем машин. Він теж входить у світську тусівку Києва. Цей випускник юрфаку Університету культури і мистецтв на фотографіях в соцмережах п'є вино і гуляє зі співачкою Аною Сєдоковою і її екс-чоловіком Максимом Черняхівським в США.

Про це інформує в четвер «ТСН.ua».

Як повідомляв «Щоденний Львів», відеореєстратор журналістки Тетяни Чорновіл чітко й недвозначно зафіксував, що «Porsche Cayenne» переслідував і таранив її машину.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів