Склад президії ВО «Майдан» оголосять сьогодні

13:32 26 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: beta.times.if.ua

Про це заявив у четвер на брифінгу в Штабі національного спротиву комендант Майдану, народний депутат Андрій Парубій.

За його словами, як інформує «The Kiev Times», проект статусу Всеукраїнського об’єднання «Майдан» практично готовий – робоча група допрацьовує останні деталі його остаточного варіанту, в якому врахувана критику структури організації учасниками акцій протесту. Зокрема, за словами Парубія, у проекті статусу ВО »Майдан не передбачені співголови об’єднання.

Парубій назвав етапи, на яких будуть прийматися рішення об’єднання. Їх три: загальні збори; Рада, обрана на Майдані; Президія.

У Президії буде семеро осіб: три – від політичних партій, по одному представнику від студентів і моральних авторитетів, ще двоє – від громадських організацій. Андрій Парубій також повідомив, що ВО «Майдан» створить свої районні та обласні осередки, а за конкретними напрямами працюватимуть спеціальні комісії.

Як інформував «ЩЛ», Євромайдан трансформувався в Народне об'єднання «Майдан», яке вже розпочало прийом громадян у свої лави, його осередок уже формують на Львівщині, де також молодь створює єдиний рух «Євромайдан Львів», пропонуючи омолодити керівництво «Майдану» й наполягаючи, щоб у його раді були представлені всі сектори Євромайдану, тобто – вимагаючи паритетності в ній.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів