Суд заарештував львів’янина Панаса на два місяці (доповнено відеосюжетом)

21:30 10 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Такий вирок йому оголошено за «участь у масових заворушеннях».

Про цей вердикт співробітника сумнозвісного Печерського районного суду міста Києва Наталії Волокітіної повідомило в прямому ефірі у вівторок увечері Громадське телебачення, яке зауважило також: «Питання про те, що Олег Панас нібито вкрав у когось телефон, не порушувалося».

Натомість журналіст і громадський діяч Ольга Герасим'юк повідомила у мережі Facebook:

«Щодо львівського студента Олега Панаса суд виніс рішення про запобіжний захід – утримання під вартою 2 місяці! Всі клопотання адвоката, депутатів, прохання про взяття на поруки від мера Львова Андрія Садового – відхилено,

Сам Олег в суді не був – слухання провадилося в он-лайн конференції. До засідання адвокат так і не була допущена до підзахисного.

Олег не зміг ознайомитися з документами й сказав, що так і не розуміє, в чому його звинувачують. Чув засідання він, за його заявою, погано.

Слідчий не зміг виразно пояснити – на чому грунтував свої обвинувачення. Адвокат готує апеляцію».

Як інформував «ЩЛ» у публікації «Затриманому у Львові активісту «шиють» кримінал (відео)», ті невідомі в цивільному, які затримали Олега Панаса, пояснили при цьому, що він нібито вкрав мобільний телефон і показали старий телефон. А в публікації «Сьогодні в Києві судитимуть євромайданівця зі Львова (аудіозвернення батька Олега Панаса)» також «ЩЛ» цитував: «Біля «Магнуса» троє у штатському звинуватили його в тому, що він украв мобільний телефон, пов’язали й посадили в синю «сімку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів