У Львові матері закликали «беркутівців» та солдатів внутрішніх військ не виконувати злочинних наказів

14:09 9 грудня 2013 р.

9 грудня відбулося пікетування бази спецпідрозділу «Беркут» на вул. Тролейбусній та військової частини 4114 на вул. Стрийській, де базуються внутрішні війська у Львові.

Правоохоронців та військових пікетували лише жінки, зокрема матері, чиї сини служать у війську. Учасниці пікетування тримали плакати: «На Майдані – твої брати і сестри!», «Служіть народу України!», «Ти присягав народові, а не режиму!», «Пам’ятай присягу!», «Спитай у мами, з ким тобі йти!», «Ти – син народу, а не раб режиму!».

Зокрема, на пікетуванні «Беркуту» виступили народний депутат України Ірина Фаріон, депутат Львівської обласної ради Галина Чорна, депутат Львівської міської ради Лариса Василишин. У своїх виступах представниці ВО "Свобода" наголосили, що режим намагається протиставити міліцію народові, але в лавах правоохоронних структур служать теж сини народу. Жінки закликали силовиків пам’ятати про те, що вони присягали на вірність українському народові, а не режиму, і закликали їх не виконувати злочинних наказів, не піднімати руку на своїх братів і сестер на Майдані, не їхати на розгін Майдану до Києва.

До пікетувальників вийшли представники командування військової частини, які зазначили, що працюють у звичному режимі, й діють відповідно до закону. Учасники пікету скандували «Армія з народом!» та заспівали Державний гімн України.

Про це повідомиоа прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів