Відсторонення Попова і заступника секретаря РНБО не задовольнить Майдан, - Тягнибок

18:37 14 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Тягнибок зазначив, що названі винними високі чини, "але представники середнього рівня".

Відсторонення голови Київської міськадміністрації Олександра Попова та заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича від займаних посад не може задовольнити учасників Євромайдану. Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Це хоч якийсь крок, відставка Попова, Коряка (начальника київської міліції Валерія Коряка – Ред.), Сівковича і, відповідно, відкриття кримінального провадження щодо них. Але це не те, що може задовольнити сьогодні Майдан", - заявив Тягнибок журналістам в Києві.

За його словами, Євромайдан цікавить "прізвище та кримінальні розслідування по тих, хто давав вказівки, і хто безпосередньо їх виконував".

Тягнибок зазначив, що названі винними високі чини, "але представники середнього рівня".

"Повинні постраждати за свої антизаконні дії перші особи, які давали вказівки, і безпосередньо виконавці, які били", - підкреслив він.

Нагадаємо, працівники Генпрокуратури вручили повідомлення про підозру у перевищенні влади у зв'язку з подіями, які сталися в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності, заступнику секретаря РНБО Володимира Сівковича, голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову, на той час начальнику київської міліції Валерію Коряку та заступнику начальника київської міліції Петру Федчуку. 

Віктор Янукович відсторонив Попова і Сівковича від посад. Про це пише "Тиждень"

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів