Влада не врахувала жодної вимоги опозиції, – Кличко

18:14 13 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Лідер партії «УДАР» сумнівається, що Янукович виконає обіцянку про «мораторій на силу».

Після сьогоднішнього засідання «Загальнонаціонального круглого столу» голова опозиційної партії «УДАР» та її парламентської фракції Віталій Кличко заявив журналістам: «Сьогодні влада не врахувала жодної вимоги опозиції. На сьогоднішній день цей круглий стіл був лише демонстрацією – «жодного кроку назустріч опозиції». Жодного рішення з ключових питань прийнято не було».

А на запитання про те, що він скаже присутнім на Майдані, Кличко відповів: «Я впевнений, що люди повинні приєднуватися (до акції  престів. – Ред.), щоб тиснути на владу, щоб ключові питання були вирішені».

Водночас, лідер партії «УДАР» сумнівається, що Янукович виконає обіцянку про «мораторій на силу». А пояснив Кличко свою недовіру щодо неї так:

«Президент обіцяв, що ми підпишемо Угоду про асоціацію. Пам'ятаєте?.. У мене питання до вас (журналістів. – ред.), скільки разів нам багато чого обіцяли, і скільки разів це було виконано? Це і є відповідь».

Про це повідомляє сьогодні, 13 грудня, «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Янукович обмовився про амністію затриманим і мораторій на «силу» й перекладає зі себе вину за розгін Майдану, натомість лідер партії «УДАР» Віталій Кличко пророкує йому жахливі наслідки силового варіанту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів