Влада планує спровокувати надзвичайний стан, – Яценюк (доповнено відеосюжетами)

09:21 13 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: gromtv.net

Вона, за даними опозиції, звозить людей до Києва, щоб розпочати громадянський конфлікт.

Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив сьогодні, 13 грудня, в коментарі «Радіо Свобода», що влада готує широкомасштабну провокацію на суботу і неділю. За його словами, нині вона звозить людей до Києва, щоб розпочати громадянський конфлікт, «вводити надзвичайний стан, вводити війська, вводити «Беркут», розганяти Майдан».

«Це новина, на яку ми маємо дуже серйозні підтвердження, і ми не дамо можливості це зробити Віктору Януковичу», – запевнив Арсеній Яценюк.

Як інформувала вчора «Українська правда», депутат від «Партії регіонів» Вадим Колесніченко заявив в ефірі телеканалу «112 Україна», що в Криму та на південному сході України будуть створені «загони самооборони для захисту державного ладу і Конституції».

«У Севастополі понад 800 осіб виявили бажання сформувати загони самооборони для захисту державного устрою і Конституції. У Криму в кожному місті такі підрозділи вже створені. На південному сході України – теж сформовані», – конкретизував «регіонал».

Він додав, що в суботу-неділю ці люди приїдуть до Києва. На думку Колесніченка, в Україні спостерігається організація державного перевороту. «Регіонал» стверджував також, що південний схід і центр України ніколи не погодяться з захопленням влади і держпереворотом.

«Те, що на суботу-неділю їдуть люди з усієї країни до Києва для підтримки влади, говорить про те, що цей номер не пройде», – підсумував Колесніченко.

Як інформував «Щоденний Львів», журналіст і блогер із Донецька Денис Казанський, посилаючись, як він запевняє, на перевірені ним джерела, також повідомляв, що на вихідних у столиці начебто готуються провокації і масові заворушення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів