ВО «Майдан» уже видає посвідчення

15:59 26 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Їх отримують у четвер біля Будинку Профспілок на Майдані Незалежності в Києві одразу ж після вступу там до складу цього Всеукраїнського об’єднання.

Про це повідомляє сьогодні, 26 грудня, інформагенція «Українські Національні Новини», яка додає при цьому: «Організація «Майдан» приймає всіх охочих в свої лави і видає посвідчення членів організації. Членський квиток може отримати будь-який громадянин, який написав особисто заяву на вступ до організації. Біля наметів, де видають членські квитки, вишукувалась велика черга з бажаючих долучитися до організації.

Нагадаємо, що вчора народний депутат Андрій Парубій заявив, що робоча група Всеукраїнського об’єднання «Майдан» працює над остаточним варіантом проекту статуту організації та презентує його вже у четвер. За його ж словами, в організації «є три ланки прийняття рішень: загальні збори; Рада, обрана на Майдані, та Президія».

У свою чергу, зазначив нардеп, президія складатиметься з сімох осіб: трьох – від політичних партій, однієї – від студентства, однієї – від моральних авторитетів та двох – від громадських організацій. Персональний склад президії оголосять сьогодні. 

Нагадаємо, 22 грудня зі сцени Євромайдану було проголошено створення народного об'єднання «Майдан», очільниками якого стали екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко і лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок. В той же час, активіст Євромайдану Ігор Луценко заявив, щокандидати на посади співголів народного об’єднання «Майдан» ні з ким не обговорювались.

Як інформував «ЩЛ», Євромайдан трансформувався в Народне об'єднання «Майдан», яке вже розпочало прийом громадян у свої лави, його осередок уже формують на Львівщині, де також і молодь створює єдиний рух «Євромайдан Львів», пропонуючи омолодити керівництво «Майдану» й наполягаючи, щоб у його раді були представлені всі сектори Євромайдану, тобто – вимагаючи паритетності в ній, а склад президії ВО «Майдан» оголосять сьогодні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів